Kwaliteit

 
SEMH
De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg.
 
Alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteits­eisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteits­procedures, mogen onze erkenning voeren. Waarom?
 
Ons team, dat bestaat uit inhoudelijk deskundigen, objectieve toetsers en een klantvriendelijk secretariaat, staat graag voor u klaar!
 

NVCZ
De NVCZ is een verenging die is ontstaan door ondernemers en compressie adviseurs van elastische kousen. Samen hebben zij hun krachten gebundeld op het gebied van zorgverzekeraars en de vergoeding, alsmede bij- en nascholing.
 
Belangrijk hierbij is dat wij door lid te zijn van deze vereniging voldoen aan de voorwaarden met betrekking tot de klachtenregeling voor de elastische kousen. Via de site http://www.nvcz.nl kunt u uw klacht melden, maar uiteraard proberen we eventuele klachten zoveel mogelijk zelf met u op te lossen.